Tapiņu ievietošana


Nepieciešams: koka platforma ar iedobēm, tapiņas
Uzdevums: tapiņas ielikt koka platformā
Vecums: no 1 g.
Aktivitātes laiks: 5 min

Internetā redzēju labu ideju attīstošajai rotaļlietai, kuru var izgatavot paša spēkiem, ja vien ir visi nepieciešamie materiāli (vai arī pasūtīt tajā pašā blogā). Mums visi nepieciešamie materiāli bija pieejami, tāpēc vīrs piekrita kādā brīvdienā to uztaisīt. Taču pēc dažām dienām veikalā Tiger, meklējot dāvanas svētkos, ieraudzīju koka spēli, kuras izskats ļoti atgādināja jau internetā redzēto.
Un tā kā spēles izmaksas bija mazas (2 Ls), tad nolēmām nopirkt jau gatavu, nevis veidot paši. Tā nu K bija jauna rotaļlieta, kas attīsta sīko motoriku, un ir noderīga bērniem jau no 1 gada vecuma (jāatceras par aizrīšanās risku, jo tapiņas ir mazas). Patiesībā šīs spēles oriģinālie noteikumi ir pietiekami sarežģīti, lai šī spēle šķistu interesanta arī lieliem bērniem.
K šī aktivitāte ļoti patika. Pirmajā dienā viņš pat devās ar to gulēt naktsmieru, vēlējās ņemt sev blakus. Taču pēc dažām dienām interese nedaudz noplaka (kā tas mēdz būt), taču vēl joprojām šad tad viņš pats paņem šo spēli un pakrāmējas ar tapiņām.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru